Votlina.com ljubi piškotke saj brez njih ni Youtube videjev, Facebook lajkanja, Googlov +1(A sploh kdo to uporablja?). Opozoriti vas moramo, da z obiskom in uporabo tega spletnega mesta dovoljujete namestitev piškotov

Več o piškotkih in opt out


Splošni pogoji uporabe


Vsebina splošnih pogojev uporabe portala Votlina.com se nanaša na pogoje uporabe.


1. Pridružujemo si pravico do spreminjanje oblike portala brez vnaprejšnjega obvestila.


2.Pridružujemo si pravico do kakršnihkoli sprememb in izbrisa celotnih objav brez vnaprejšnjega obvestila in opozorila.


3.Uporabnik, ki objavlja vsebino (slike) odgovarja za objavljeno in se strinja, da vsebina pripada njim oziroma jo lahko objavlajo


4.Zavezujemo se, da bomo podatke o uporabnikih skrbno varovali in jih uporabljali izključno za lastno bazo. Osebne podatke uporabnikov bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


5.Pridružujemo si pravico do shranjevanja informacij na računalniku obiskovalca v obliki piškotkov (»cookies«).

Politika varovanja zasebnostiUstvarjalci spletnega mesta Votlina.com se zavedamo pomena tvoje zasebnosti, zato se zavezujemo k varovanju osebnih podatkov naših uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da te seznanimo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki jih imaš na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Izjava o zasebnosti je dostopna uporabnikom na spodnji desni strani spletne strani Votlina.com


Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto Votlina.com lahko obiščeš brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih spletnih straneh pa moraš vnesti svoje osebne podatke, na primer e-poštni naslov, zato da lahko izvedemo tvojo zahtevo. Takšne vrste osebnih podatkov nam moraš posredovati v primeru nalaganja ali komentiranja slik.


Uporaba osebnih podatkov

Sletno mesto Votlina.com uporablja tvoje osebne podatke za izvedbo tvoje zahteve: da se lahko prijaviš/registriraš na stran in objavlaš slike ali komentare.

Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu s tvojim dovoljenjem. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere si jih posredoval/a, te bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.


Skrb za varnost osebnih podatkov

Votlina.com smo zavezani k varovanju podatkov, ki nam jih posreduješ. Nepooblaščen dostop do njih, njihovo uporabo in razkritje preprečujemo z različnimi varnostnimi tehnologijami in postopki.


Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Upravljalci spletnega mesta Votlina.com osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bodo posredovali nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino upravljalcev spletnega mesta Votlina.com ali naših uporabnikov.


Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, me lahko kontaktirate preko e-maila admin@votlina.com Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opiše tipe zasebnih informacij, ki se sprejmemo in hranijo na www.votlina.com ter kako se jih uporablja. 

Piškotki (Cookies)
votlina.com uporablja piškotke, v katerih se shranjujejo informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotek
- Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.mikec.si.
- Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.mikec.si in drugih spletnih strani.
- Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci je med drugim tudi Google Adsense. Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, prikazane na www.votlina.com, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite. 

Stran nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje. Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. 

Spletna stran votlina.com prav tako ne more vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne more vplivati na njihovo politiko zasebnosti. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Sprememba Izjave o zasebnosti

Izjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena maja 2013. To izjavo lahko občasno posodobimo skladno s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bomo obvestili na vidnem mestu oziroma z neposrednim obvestilom.